Jaco's Wine & Cocktailbar

Download menukaart

Over Jaco's Wine & Cocktails

Smaakmaker Jacob Smets

Al meer dan 3 jaar is Jaco's Wine & Cocktails een gevestigde naam in het bruisende centrum van Aarschot. Sinds de oprichting heeft Jaco's Wine & Cocktails een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor liefhebbers van kwaliteitswijnen en verfijnde cocktails. En aan het roer van deze culinaire oase staat niemand minder dan Jacob, de gedreven zaakvoerder en smaakmaker achter het succes van Jaco's.

Passie voor lekker eten en drinken

Met een passie voor eten, een diepgaande kennis van wijnen en een expertise in cocktails heeft Jacob Jaco's Wine & Cocktails gecreëerd als een ware plek van verwennerij en genot. Hij gaat geen enkel compromis aan als het gaat om kwaliteit, en dat proef je in elke slok en elke hap die je bij Jaco's neemt.

Sfeervolle ontmoetingsplek

Wat begon als een droom om een sfeervolle ontmoetingsplaats te creëren waar wijnliefhebbers en cocktailkenners samenkomen, is uitgegroeid tot een bloeiende realiteit. Jaco's Wine & Cocktails verwelkomt gasten met open armen en biedt een unieke combinatie van uitstekende wijnen, ambachtelijke cocktails en een ontspannen sfeer.

Chillen in stijl

Met een interieur dat de perfecte mix is van chic industrieel en retro-vibes, biedt Jaco's Wine & Cocktails een stijlvolle omgeving waar je kunt genieten van je favoriete drankjes en gerechten. Of je nu aan de bar zit, neerstrijkt in een comfortabele leren zetel of de voorkeur geeft aan een plekje op het zonnige terras, de ambiance bij Jaco's is altijd gastvrij en ongedwongen.

Trouwe fans

Gedurende de afgelopen jaren heeft Jaco's Wine & Cocktails een trouwe schare fans opgebouwd, die keer op keer terugkomen om te genieten van de heerlijke wijnen, verrukkelijke cocktails en smaakvolle gerechten die Jacob en zijn team met zorg bereiden. Het assortiment omvat diverse wijnen, lokale favorieten en een uitgebreide selectie van tapa's, voor een complete culinaire ervaring.

The place to be voor levensgenieters

Met de ervaring van meer dan 3 jaar in het hart van Aarschot heeft Jaco's Wine & Cocktails bewezen een ware bestemming te zijn voor fijnproevers en liefhebbers van een ontspannen sfeer. Jacob en zijn team heten je van harte welkom bij Jaco's Wine & Cocktails, waar passie en smaak samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.